NOORD NEDERLANDSE DRAADINDUSTRIE

HISTORIE

De Noord Nederlandse Draadindustrie (NNDI) is een voortzetting van de in 1928 opgerichte Leeuwarder Draadindustrie. De NNDI heeft zich ontwikkeld tot een gespecialiseerd productiebedrijf voor de vervaardiging van getrokken blank draad op rol en staven, wapeningsstaal tevens op rol en staven en draadnagels voor de professionele- en de doe het zelf markt.

Flexibiliteit is binnen onze onderneming één van de kernbegrippen. Het tijdig aanpassen van de onderneming en haar producten aan de vraag, eisen en ontwikkelingen in de markt heeft geresulteerd in een moderne productiefaciliteit dat snel en conform de eisen van iedere afnemer haar producten levert. Door de korte interne lijnen en uitgekiende logistiek kunnen wij onze afnemers snel en correct leveren.

Door het inzetten van moderne productiemiddelen en gekwalificeerd personeel zijn wij in staat snel en efficiënt te werken waarbij de kwaliteit van het eindproduct aan de hoogste eisen voldoet. Alle producten worden conform de vereiste normen geproduceerd en door onze kwaliteitsdienst in een volledig uitgerust laboratorium getest.

HISTORIE

...draadkracht uit Dokkum!
© 2021 Noord Nederlandse DraadIndustrie BV, Dokkum • (0519) 22 80 10 • info@nndi.nl • KvK 01053659