Telefoonnummer
+31 (0)519 228 010
Contact
info@nndi.nl

Over ons

ab-img
ab-img

60.000 kg draadstaal
50 Medewerkers
2 Productielocaties
Bijna 100 jaar actief

ab-img
ab-img

De mensen van NNDI

Een wereld zonder draadstaal stort als een pudding in elkaar. Draadstaal is in alle bouw, industriële en maatschappelijke sectoren als versterkende factor aanwezig. Juist vanwege het grote belang van draadstaal is het inspirerend om aan al die toepassingen te mogen werken. Dat doen we dan ook al zo’n 100 jaar. Dagelijks werken met vol enthousiasme om bestaande producten nog verder te perfectioneren en - innovatief als we zijn - nieuwe producten aan het portfolio toe te voegen. Want we mogen dan wel een eeuw bestaan, we kijken nog steeds vooruit en werken aan een toekomst waarin duurzaamheid en innovatie met Draadkracht uit Dokkum hand in hand gaan.

Aandacht voor onze wereld voor nu en de komende generaties zijn de motivatie voor het label Green Steel Inside®

Our Promise of Sustainability.

ONZE VISIE

Het creëren van een betere toekomst voor volgende generaties. Samenwerking is naast innovatie bij ons de rode draad om vooruitgang te stimuleren. Dankzij onze materialen kunnen onze partners excelleren in een grote verscheidenheid van markten en toepassingen. Wij maken het mogelijk te komen tot lichtere en sterkere producten en vergroten daarmee de duurzaamheid, veiligheid en efficiëntie waarbij onze materialen een langdurige betrouwbaarheid garanderen.

ONZE WAARDE

Door continu te innoveren leveren wij duurzaam geproduceerd draadstaal als halffabricaat welke bijdraagt aan een betere en veiligere wereld.

ONZE MISSIE

Onze bedrijfsvoering is gebaseerd op betrokkenheid, integriteit, behulpzaamheid, persoonlijke aandacht en toegankelijkheid. We zijn open over onze werkwijze en in onze communicatie en dragen met trots onze bedrijfscultuur uit. Daarbij staat duurzaamheid centraal in onze activiteiten. Vanuit onze kernwaarden en dankzij onze wendbare bedrijfsvoering vergroten wij met onze producten het succes van onze zakelijke partners.

Ons bedrijf
Maak kennis met ons bedrijf