Telefoonnummer
+31 (0)519 228 010
Emailadres
info@nndi.nl

Over ons

ab-img
ab-img
40 +

Medewerkers

ab-img
ab-img

Topkwaliteit producten 

Draad is een bijzonder product. Door de vorm heeft het niet alleen speciale eigenschappen, maar ook een unieke wijzen van verwerken. Je kunt er van alles mee bouwen of maken en we vinden draad dan ook terug in veel alledaagse producten en constructies, zoals de wapening die beton structuur geeft, winkelwagens in de supermarkt, het frame voor de stoelzitting in de auto of de spijker die de lat op z'n plek houdt.  

Om draad te kunnen buigen, richten en verder verwerken, moet het op een goede manier worden behandeld. Hierbij vinden we het als NNDI belangrijk om aan onze omgeving denken. Milieueisen spelen immers een steeds grotere rol en we vinden het dan ook vanzelfsprekend dat we dit in de gaten houden bij al onze activiteiten en processen. Zo maken we bijvoorbeeld al jarenlang gebruik van een milieuvriendelijke manier van produceren door de walshuid van de draad op een mechanische wijze te verwijderen. Hierin is de NNDI koploper en voorvechter van optimale oppervlakte-eigenschappen.  

Draad zit ons in hart en nieren en dit is ook de verbinding met alle klanten die we in de afgelopen bijna 100 jaar hebben opgebouwd. Daarbij hebben we ervaren dat als wij onze mensen centraal stellen we ook een beter product maken, waardoor u als klant centraal staat. Het is fijn om met elkaar zaken te doen en elkaar vooruit te helpen, daar worden we allemaal beter van. Kortom: met iets meer dan 40 mensen en ca. 400 klanten houdt draad ons bij elkaar.

Een van de drie pijlers van de onderneming, is het wapeningsstaal. Wapeningsstaal is het hart van een betonnen element en zonder deze wapening is het moeilijk om een goed dragend, betonnen element te maken. Daarom zijn wij lid van de Verenging Wapeningsstaal Nederland (kortweg de VWN genoemd, www.wapned.nl) en dragen ook daar graag ons steentje bij. De vereniging behartigt de belangen van alle bedrijven die met wapeningsstaal te maken hebben, van fabrikanten en toeleveranciers tot wapeningscentrales en betonstaalverwerkers.

Wij zijn de draad in jullie proces, dát is onze missie. Deze hebben we kernachtig in draadkracht uit Dokkum kunnen verwerken. Voor de Nederlandse taal is dat een heldere expressie, maar in andere talen is dat moeilijke om te zetten. De samentrekking van het Nederlandse woord draad en het woord daadkracht spreekt ons zeer aan.

Draad is een bijzonder product.

Services

Draad is een bijzonder product. Door de vorm heeft het niet alleen speciale eigenschappen, maar ook een unieke wijzen van verwerken.

Wapeningsstaal
Voor een betrouwbare constructie is betrouwbaar wapeningsstaal nodig.
Blankdraad
Overal waar je gaat kom je draadproducten tegen.
Verzinktdraad
De bescherming van draad kan op meerder manieren plaats vinden.
Verkoperddraad
Voor een aantal toepassingen wordt draad voorzien van een koperlaag.
Draadnagels
De meest eenvoudige manier op hout te verbinden is doormiddel van...
Beugels
Staven