Telefoonnummer
+31 (0)519 228 010
Contact
info@nndi.nl

Green Steel Inside.

Green Steel Inside is een duurzame belofte voor:

  • Gegarandeerd ‘groen staal’. De hele Supply Chain onder controle.
  • Net zo sterk, net zo goed, net zo scherp geprijsd… maar duurzaam.
  • Een sustainable belofte die aan uw opdrachtgevers doorgegeven mag worden.
  • Eco-friendly. Passend in het gamma van andere duurzame bouwproducten.
  • Uit voorraad leverbaar van een steeds groter wordend assortiment.

De duurzame drager voor ijzersterke constructies.

Een groene stap in de goede richting.

NNDI is een van de grootste producenten van wapeningsstaal, blank-, verzinkt- vernikkeld-, verkoperd-draad, beugels en staven voor de bouw en tal van industriële sectoren. De hoeveelheden staal die voor deze producten dagelijks door ons worden verwerkt zijn immens groot. Als koploper heb je een maatschappelijke voorbeeldfunctie. Daarom gaan wij onze draadstaal producten stap voor stap vergroenen.

Daadkracht uit Dokkum.

We zijn ambitieus, maar ook realistisch. We stimuleren de enorme duurzaamheidstransitie waar onze staalproducenten wereldwijd voor staan. Maar we begrijpen ook dat dit niet in een paar jaar geregeld is. Gelukkig zijn er nu al lichtpunten. Leveranciers van ons eerste uur wachten niet tot de eindstreep 2050, maar zijn nu al CO₂-bewust aan de slag. Met hen werken wij al jaren samen, met hen tonen we onze daadkracht uit Dokkum.

Het groene hart van iedere constructie; Green Steel Inside.

Onze ‘groene’ draadstaalproducten worden als halffabricaat aangeboden en verwerkt in beton en andere constructies. Zij dragen letterlijk van binnenuit bij aan een betere wereld. Met Green Steel Inside geven wij onze klanten de garantie dat het draadstaal dat wij verwerken voldoet aan de hoge eisen van de milieu- en maatschappijkritische consument. Het label Green Steel Inside staat voor toekomstbestendig bouwen.

Voer het label Green Steel Inside in uw bouwprojecten.

Het duurzame kwaliteitslabel ‘Green Steel Inside’ dragen wij over aan onze klanten die dit ‘groene’ staal van ons afnemen en in hun projecten verwerken. Het label mag door hen gebruikt worden in documentaties en presentaties om hun klanten te overtuigen. Maak ook kennis met onze producten, integreer ‘groen’ in uw duurzame projecten en draag - samen met ons - bij aan een betere wereld.

Neem de proef op de som.

Vraag ons kennismakingspakket* aan of maak een afspraak, dan nemen wij het mee.
info@nndi.nl / steelovate@nndi.nl / +31 (0)519 228 010

* u ontvangt onze SteelOvate folder, bedrijfsinformatie NNDI en een doosje met ‘groene’ draadnagels.